Yattara ilk maçında yedek kaldı - Haber 1Haber 1

Yattara ilk maçında yedek kaldı

Yattara ilk maçında yedek kaldı
Son Güncelleme :

20 Kasım 2022 - 18:08

35 okunma

MUĞLA (AA) – Trabzonspor'un eski futbolcusu Gineli İbrahim Yattara, transfer olduğu Ortaköyspor'un Süper Amatör Lig A Grubu'nda karşılaştığı Milas Beçinspor maçında yedek çıktı.

Ortaköyspor'un ilk 11'de yer bulamayan İbrahim Yattara, bu sezon çıktığı ilk maçında müsabakayı yedek kulübesinden takip etti.

Çekişmeli geçen maçta Yasin'in golüyle Ortaköyspor 1-0 öne geçti. İkinci yarıda Milas Beçinspor, Mustafa Saydam ve Süleyman Kıratlı'nın ayağından bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Ortaköyspor ve Milas Beçinspor taraftarları arasında kısa süreli arbede yaşandı. Tribündeki olaylar, polis müdahalesi ile son buldu.

Yattara, 22 Ağustos'ta Süper Amatör Lig ekiplerinden Ortaköyspor'a transfer olmuş ancak ailevi sebeplerden dolayı ligin 5'inci haftasına kadar Belçika'da kalmıştı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.