Yeni Kızıltepespor, Arkas Spor maçına hazırlanıyor - Haber 1Haber 1

Yeni Kızıltepespor, Arkas Spor maçına hazırlanıyor

Yeni Kızıltepespor, Arkas Spor maçına hazırlanıyor
Son Güncelleme :

10 Kasım 2021 - 20:30

76 okunma

MARDİN (AA) – Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Yeni Kızıltepespor, hafta sonu deplasmanda Arkas Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kızıltepe Atatürk Spor Salonu'nda başantrenör Mehmet Akif Gürgen yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketiyle başladı. Top tutma, manşet, servis, blok smaç ve geriden oyun kurma çalışmaları ile süren antrenman bire bir, ikiye iki ve üçe üç maçlarla sona erdi.

Antrenman sonrası AA muhabirine açıklama yapan Gürgen, sezona iyi başlangıç yaptıklarını, bunu sürdürmek istediklerini söyledi.

Pazar günü deplasmanda çok önemli bir maça çıkacaklarını kaydeden Gürgen, şöyle dedi:

"Arkas Spor gibi Türkiye'nin voleybolda çok köklü bir kulübüyle deplasmanda oynayacağız. 3 haftadır kaybediyorlar ama bize karşı son derece ciddi hazırlanacaklarını tahmin ediyorum. Bizler de hazırlığımızı ona göre yapıyoruz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Puan yada puanlar almak için İzmir'e gidiyoruz."

Takım kaptanı İbrahim Emet ise, son iki hafta da üst üste ikinci galibiyet aldıklarını söyledi.

Arkas Spor'u deplasmanda mağlup ederek geri dönmek istediklerini belirten Emet, "Sonrasında Fenerbahçe ile sahamızda yapacağımız bir maç var. Her maç olduğu gibi ona da çok iyi ve çok hırslı hazırlığımızı yapıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz." dedi.

Arkas Spor-Yeni Kızıltepespor müsabakası, Atatürk Voleybol Sigorta Shop Spor Kompleksi'nde Pazar günü saat 15.00'da başlayacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.