Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, AKM'de müzikseverlerle buluştu - Haber 1Haber 1

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, AKM’de müzikseverlerle buluştu

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Atatürk Kültür Merkezi’nde konser verdi.

İSTANBUL (AA) – Can Okan’ın şefliğini üstlendiği konserde orkestraya, dünyaca tanınmış Rus balalayka virtüözü Andrey Gorbachev eşlik etti.

Usta sanatçı, sadece balalayka virtüözü değil, ünlü bir müzikolog olarak da birçok kitap ve makale kaleme aldı.

Yaklaşık 150 yılı aşkın geçmişiyle Cumhuriyet tarihine adını yazdıran Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası da bugüne kadar yüzlerce konsere imza atı.

Konserde, Antonin Dvorak, Niccolo Paganini, Alexander Tsygankov ve Pyotr İlyiç Çaykovski’nin eserleri seslendirildi.

15 Kasım 2021 - 14:53

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Atatürk Kültür Merkezi’nde konser verdi. İSTANBUL (AA) – Can Okan’ın şefliğini üstlendiği konserde orkestraya, dünyaca tanınmış Rus balalayka virtüözü Andrey Gorbachev eşlik etti. Usta sanatçı, sadece balalayka virtüözü değil, ünlü bir müzikolog olarak da birçok kitap ve makale kaleme aldı. Yaklaşık 150 yılı aşkın geçmişiyle Cumhuriyet tarihine adını yazdıran Cumhurbaşkanlığı Senfoni […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.