Uluslararası Çocuk Futbol Turnuvası başladı - Haber 1Haber 1

Uluslararası Çocuk Futbol Turnuvası başladı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlenen “Uluslararası Çocuk Futbol Turnuvası” başladı. 

ANTALYA (AA) – Hane Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen turnuvaya Rusya, Azerbaycan, Ukrayna, Bulgaristan, Özbekistan, Libya, Filistin ve Türkiye’den 9-16 yaş grubu çocuklardan oluşan 41 takım katılıyor.

Grup maçları oynanacak turnuvada, yaş guruplarında dereceye giren takımlara kupa ve madalya verilecek. Turnuva 5 Kasım’da final maçları ve ödül töreniyle sona erecek.

Turnuvanın organizasyon sorumlusu Muhammed Ali Dersinlioğlu, gazetecilere, Antalya’da bu yıl 7’ncisini düzenledikleri futbol turnuvasına yaklaşık bin sporcunun katıldığı söyledi.

Organizasyonda 120’ye yakın maç oynanacağını kaydeden Dersinlioğlu, turnuvaya Beşiktaş ile Antalyaspor altyapı takımlarının da katıldığını ifade etti.

02 Kasım 2021 - 8:46

Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlenen “Uluslararası Çocuk Futbol Turnuvası” başladı.  ANTALYA (AA) – Hane Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen turnuvaya Rusya, Azerbaycan, Ukrayna, Bulgaristan, Özbekistan, Libya, Filistin ve Türkiye’den 9-16 yaş grubu çocuklardan oluşan 41 takım katılıyor. Grup maçları oynanacak turnuvada, yaş guruplarında dereceye giren takımlara kupa ve madalya verilecek. Turnuva 5 Kasım’da final maçları ve ödül töreniyle […]

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.