Altınordulu Erce'den davet - Haber 1Haber 1

Altınordulu Erce’den davet

İZMİR, (DHA)

Altınordulu Erce’den davet
Son Güncelleme :

03 Nisan 2018 - 13:54

24 okunma

İZMİR, (DHA)

Spor Toto 1’inci Lig’de deplasmanda Akın Çorap Giresunspor’la 0-0 berabere kalarak 49 puanla 5’inci sıraya gerileyen Altınordu’da kaleci Erce Kardeşler, hafta sonu iç sahada oynayacakları Ümraniyespor maçında tribünlerin dolmasını istedi. 
Ligde 53 puanla 2’nci basamakta yer alan Ümraniyespor’la sezonun en kritik randevularından birine çıkacaklarını ifade eden genç file bekçi, “Bütün İzmir taraftarlarını yanımızda görmek istiyoruz. Bu karşılaşma Süper Lig hedefimize ulaşmak için çok önemli” dedi.
Ümraniyespor’u mağlup etmeleri halinde Süper Lig’in hayal olmayacağını dile getiren Erce, “İlk 2 sıra ile aramızda sadece 4 puan fark var. Tüm İzmir kenetlenmeli. Pazar günü saat 18.00’de herkesi Bornova Stadı’na bekliyoruz. Buraya kadar geldik, artık havaya girmeye ihtiyacımız var, tribünler dolsun” diye konuştu.
 

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.