Erol Köse: Alçı'nın üzerine İnce sıva çekildi - Haber 1Haber 1

Erol Köse: Alçı’nın üzerine İnce sıva çekildi

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Habertürk’ün canlı yayında gazeteci Nagehan Alçı ile sert tartışması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Tartışmaya katılan Erol Köse’nin, “Nagehan Alçı’nın üzerine İnce sıva çekildi” sözleri ise en çok ilgi gören twitlerden biriydi.

Son Güncelleme :

31 Mayıs 2018 - 23:50

283 okunma
Erol Köse: Alçı’nın üzerine İnce sıva çekildi

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Habertürk’ün canlı yayınına katıldı, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Soruları ile İnce’yi sıkıştırmaya çalışan Nagehan Alçı ise soruları ve mimikleri ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Cerrahpaşa ziyaretinin ardından görevden el çektirilen rektörün ardından, “Genelkurmay Başkanı’nı, YÖK Başkanı’nı bir ziyaret etsem onu da görevden alırlar mı?” dedi. Bunun üzerine Nagehan Alçı “Seçildiğiniz takdirde Hakan Fidan’ı da görevden alacak mısınız?” diye sordu. İnce, “Onu söylersem gider Tayyip Erdoğan’a söylersiniz” cevabını verdi.

“ALÇI’NIN ÜZERİNE İNCE SIVA ÇEKİLDİ!”

Gergin geçen programından ardından sessiz kalmayan müzik yapımcısı Erol Köse, Nagehan Alçı’yı sert bir dille eleştirdi. Köse, “Alçı’nın üzerine İnce sıva çekildi! Şaka bir yana kocası Rasim Ozan ile Fetö bankasından kredi alan bu densiz dün madara oldu” dedi. Paylaşımın ardından ise programda geçen konuşma anının videosunu “Nagehan Alçı’nın İnce tarafından yerin dibine sokulduğu anlar” notuyla paylaştı.

erol-1

erol-2

Sözcü

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.