Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Tüm dünya Venezuela'da halkın tercihlerine saygı duymak sorunda - Haber 1Haber 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Tüm dünya Venezuela’da halkın tercihlerine saygı duymak sorunda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Venezuela’daki darbe girişimiyle ilgili, twitter’de değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, “Darbelerle mücadele etmiş, darbelerin yarattığı olumsuz sonuçları yaşamış bir ülke olarak, Venezuela’daki darbe girişimini kınıyoruz. Tüm dünya Venezuela’da halkın demokratik tercihlerine saygı duymak zorundadır.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Tüm dünya Venezuela’da halkın tercihlerine saygı duymak sorunda

01 Mayıs 2019 - 0:42

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Venezuela’daki darbe girişimi ile ilgili değerlendirmelerini twitter’da paylaştı. Erdoğan, “Halkın egemen olduğu, başkanının seçimle iş başına geldiği Venezuela’ya postmodern bir koloni valisi atama gayreti içinde olanlar bilmelidir ki bir ülkenin nasıl yönetileceği ancak demokratik seçimlerle belirlenir. Demokrasilerde sandık esastır. Darbelerle mücadele etmiş, darbelerin yarattığı olumsuz sonuçları yaşamış bir ülke olarak, Venezuela’daki darbe girişimini kınıyoruz. Tüm dünya Venezuela’da halkın demokratik tercihlerine saygı duymak zorundadır.” değerlendirmesinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.