TSK'nın operasyona karşı kara propaganda yapanlar yakalandı - Haber 1Haber 1

TSK’nın operasyona karşı kara propaganda yapanlar yakalandı

Emniyet Genel Müdürlüğü, Barış Pınarı Harekâtı üzerinden kara propaganda yapan 78 kişi hakkında işlem başlatıldığını duyurdu.

TSK’nın operasyona karşı kara propaganda yapanlar yakalandı

10 Ekim 2019 - 0:39

ABONE OL

Açıklama Emniyet Genel Müdürlüğü, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gerçekleştirdiği Barış Plana Harekatı’na karşı kara propaganda yapanlara yönelik operasyon yapıldığını açıkladı. Emniyet’in açıklamasında, bazı sosyal medya platformları ve muhtelif internet siteleri üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda Barış Pınarı Harekatı üzerinden halkı kin ve nefrete tahrik eden paylaşımlar yapıldığının tespit edildiği belirtildi.

Söz konusu paylaşımlarla ilgili harekete geçildiği belirtilen açıklamada, “Barış Pınarı Harekâtı üzerinden ülkemiz aleyhinde kara propaganda yaparak halkı kin ve nefrete tahrik eden, güvenlik güçlerimizin itibarını zedelemek maksadıyla kaynaksız ve yalan paylaşımlarda bulunan, terör örgütü propagandası yaptığı görülen 78 şahıs ile ilgili gerekli yasal işlemlere başlanılmıştır. Türk Polis Teşkilatı olarak suç ve suçlularla mücadelemizi her alanda sürdürdüğümüz gibi sanal ortamda da sürdürmeye devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.