Bahçeli, erken secim için ne dedi? - Haber 1Haber 1

Bahçeli, erken secim için ne dedi?

Bahçeli, erken secim için ne dedi?

28 Kasım 2019 - 13:35

ABONE OL

Erken seçim tartışmalarına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı. Peki Bhaçeli, erken seçim yapılmasını istiyor mu?

MHP’nin yayın organı Türkgün’e konuşan Bahçeli, “Bizim durduğumuz yer bellidir. 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin normal tarihi Haziran 2023’tür. Erken seçim talepleri yanlıştır” dedi.

MHP Lideri Bahçeli, “HDP’nin erken seçim talebini nasıl değerleniyorsunuz? Sine-i millete dönmekten bahsettiler bir ara” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Onların ne işi olur sine-i milletle, onların dönüp dolaşacakları yer Kandil’in mağara kovuklarıdır, terörün sine-i melanetidir. Meydan okuyorlarmış, okusalar ne yazar okumasalar ne çıkar? Bizim durduğumuz yer bellidir. 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin normal tarihi Haziran 2023’tür. Erken seçim talepleri yanlıştır. Parti olarak seçimin zamanında yapılması kararındayız. Bundan da taviz vermeyiz. AK Parti de aynı karar ve duruşu görmekten memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim. Herkes hesabını 2023’e göre yapsın. Milletimiz seçimlerden yorulmuştur. Cumhur İttifakı, 2023 Lider Ülke Türkiye’nin inşası için çalışacaktır. Daha yapılacak çok işimiz vardır. Siyasi polemikle geçecek vakit yoktur. Boşa kaybedecek zaman da yoktur. HDP’nin peşine takılan CHP, İP ve SP’nin hali acıklıdır.

İP’li Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan 5-6 bakanlık verilirse parlamenter sisteme dönme şartıyla hükûmete gireriz dedi.

O şahsın ciddiye alınacak bir yanı yoktur. Kendi partisi bile ayaza bıraktı. Rezil oldu. Bitmiş tükenmiş bir şahsa diyecek başka bir şey de olmamalıdır.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.