"Cüneyt Çakır maçın kaderine etki etti" - Haber 1Haber 1

“Cüneyt Çakır maçın kaderine etki etti”

“Cüneyt Çakır maçın kaderine etki etti”
Son Güncelleme :

22 Aralık 2019 - 20:31

39 okunma

Bu sözler, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’e ait. Dilmen, Fenerbahçe-Beşiktaş maçının devre arasında ilk yarıyı değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, derbinin hakemi Cüneyt Çakır’ın bazı kararlarını eleştirdi.

Süper Lig’in 16. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maçın devre arasında ilk yarıyı yorumlayan Rıdvan Dilmen, Cüneyt Çakır’ın karşılaşmayı idare ettiğini söyledi. NTV’de yayınlanan ‘%100 Futbol’ programında konuşan Rıdvan Dilmen, Cüneyt Çakır’ın hata yaptığı kararları saydı.

Fenerbahçe’nin kazandığı penaltıyı Cüneyt Çakır’ın süzemediğini belirten Rıdvan Dilmen “Cüneyt Çakır’ın klasik bir Süper Lig performansı… Cüneyt Çakır idare ediyor, yönetmiyor. Rebocho’nun topu eliyle oynadığını göremedi. VAR hakemi Mete Kalkavan’ın uyarısı ile verdi penaltıyı… Fenerbahçe’ye korner vermedi, döndü gol oldu. O 2-0 autuydu. Maç 0-0 olsa korneri verirdi. Bunlar maçın kaderine etki eden kararlar. Cüneyt Çakır maçın kaderine etki etti” dedi.

Bazı pozisyonlarda da hataları olduğunu savunan Rıdvan Dilmen “Mesela Ozan Tufan’ın üç kişiyi geçerek ilerlediği bir pozisyon vardı. Önce Lens faul yaptı. Sonra iki kişi daha… Cüneyt Çakır, kaleye yakın yerde vermek yerine, avantajsız yerdeki ilk pozisyonun olduğu yerden verdi serbest vuruşu” ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen, karşılaşma hakkında ise “İlk yarısı oldukça keyifli bir karşılaşmaydı. Umarım ikinci yarıda da heyecanı yüksek bir maç izleriz. Atiba Beşiktaş’ı hayata döndürdü. İlk yarı 2-0 olsaydı Beşiktaş’ın işi çok zor olurdu” şeklinde konuştu.

 

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.