Yüreğimiz yandı: İki Mehmetçik şehit oldu - Haber 1Haber 1

Yüreğimiz yandı: İki Mehmetçik şehit oldu

Yüreğimiz yandı: İki Mehmetçik şehit oldu

02 Ocak 2020 - 21:02

ABONE OL

İki Mehmetçik daha şehit düştü. Konuyla ilgili açıklama yapan Milli Savunma Bakanlığı, Kuzey Irak Haftanin’de Pençe-3 harekatında teröristlerle çıkan çatışmada iki askerin şehit olduğunu duyurdu. 

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Kuzey Irak Haftanin’de Pençe-3 harekatında teröristlerle çıkan çatışmada iki asker şehit oldu” denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Pençe-3 Harekât Bölgesinde devam eden operasyonlar kapsamında, 02 Ocak 2019 tarihinde Irak kuzeyi Haftanin’de teröristlerle çıkan çatışmada iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Teröristlerin bulunduğu bölge, ateş destek vasıtaları ve ATAK helikopterleri ile atış altına alınmış ve ani hava harekâtı kapsamında 2 F-16 bölgeye yönlendirilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.