Temel Karamollaoğlu, Süleymani için ne dedi? - Haber 1Haber 1

Temel Karamollaoğlu, Süleymani için ne dedi?

Temel Karamollaoğlu, Süleymani için ne dedi?

04 Ocak 2020 - 0:50

ABONE OL

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, ABD hava saldırısı sonucu Bağdat’ta hayatını kaybeden İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani için taziye mesajı yayınladı…

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, ABD hava saldırısı sonucu Bağdat’ta hayatını kaybeden İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani için taziye mesajı yayınladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ABD hava saldırısı sonucu Bağdat’ta hayatını kaybeden İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani için taziye mesajı yayınladı. Karamollaoğlu mesajında, “İran Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin, Bağdat’ta Amerika’nın menfur hava saldırısı sonucu hayatını kaybetmesini üzüntüyle karşıladığımı belirtmek isterim. Bölgemizi ateş çemberinin içine çekmek için provokasyon anlamı taşıyan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kardeş İran halkının acısını yürekten paylaşıyor, İran halkına ve Süleymani ailesine baş sağlığı diliyorum” ifadelerini paylaştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.