İntihar eden Sibel Ünli'den yürekleri yakan mesajlar - Haber 1Haber 1

İntihar eden Sibel Ünli’den yürekleri yakan mesajlar

İntihar eden Sibel Ünli’den yürekleri yakan mesajlar

05 Ocak 2020 - 0:21

ABONE OL

İntihar eden Sibel Ünli’nin, yaşamına son vermeden önce sosyal medya hesabından yürekleri yakan mesajlar paylaşmış. Sibel Ünli, sosyal medya hesabından, “Gidecek yerim yok yaşanmaya değer bir hayatım da” diye yazmış. 

İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü 3. sınıf öğrencisi Sibel Ünli’den haber alamayan ailesi 2 gün önce polise kayıp ilanında bulunmuştu. Polis, üniversiteli genci bulmak için çalışma başlatmıştı.

Dün öğle saatlerinde Samatya Sahili’nde, kayalıkların üzerinde çanta gören çevredekiler durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çantanın iki gün önce hakkında kayıp başvurusunda bulunulan 20 yaşındaki İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü 3. sınıf öğrenicisi Sibel Ünli’ye ait olduğunu tespit etti.

Denizde arama yapan polis ekipleri Ünli’nin cansız bedenine ulaştı. Kıyıya çıkarılan cenaze olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

İŞ ARIYORDU

Sibe Ünli’nin, yaşamına son vermeden önce sosyal medya hesabından kahreden mesajlar paylaştığı görüldü.

Sibel Ünli’nin “sabitlediği” tweet’i ise dikkat çekti. “kibele1903” adlı hesabı yönettiği belirtilen Sibel Ünli, “Gidecek yerim yok yaşanmaya değer bir hayatım da” diye yazmış,

Sibel Ünli’nin sosyal medya hesabından yaptığı diğer paylaşımlarda da iş aradığı görüldü. Yeni yıldan beklentisini de yine sosyal medya hesabından “iş bulmak” diye paylaşan Ünli’nin intiharı, sıra arkadaşlarını da yasa boğdu.

Öte yandan, sosyal medya kullanıcıları ise Ünli için #SibelÜnli hastagi açarak ona sahip çıktı.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.