Kusmaya başlayan kız, "Acil Servis"ten atıldı - Haber 1Haber 1

Kusmaya başlayan kız, “Acil Servis”ten atıldı

Kusmaya başlayan kız, “Acil Servis”ten atıldı

11 Haziran 2020 - 16:46

ABONE OL

İsveç’in başkenti Stokcholm’de “insanlık ölmüş” dedirten bir olay yaşandı. Hastanede kusmaya baslayan 18 yaşındaki Khaliyha McKellar isimli genc kız, hastane çalışanları Acil Servis’ten dışarı atıldı.

Dünyanın en gelişmiş ülkelerinden İsveç’in başkenti İsveç’te utanç verici bir olay yaşandı. 18 yaşındaki Khaliyha McKellar isimli genc kız, aşırı doz uyusturucu sebebiyle getirildiği hastahanenin Acil Servisi’nde tedavisi devam ederken kusmaya baslayınca hastahane çalısanları tarafindan dışarı atıldı. Mc Kellar, üç saat botunca hastahane kapısının önünde kir ve toz içinde yarı baygın bir şekilde bir battaniyeye sarılı bir şekilde kalakaldı.

Kearns isimli bir kadın,  MC Kellar’ın yarı baygın bir şekilde sürekli kustuğu için boğulma tehlikesi yaşadığını hastane yetkililerine iletti. Hastahane yetkilileri ise, bunların kendi problemi olmadığını belirttiler.

Caner Aktürk

İsveç/Stockholm

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.