Trump, yenilgiyi hazmedemedi: "Kazanacağız" - Haber 1Haber 1

Trump, yenilgiyi hazmedemedi: “Kazanacağız”

Trump, yenilgiyi hazmedemedi: “Kazanacağız”

10 Kasım 2020 - 20:34

ABONE OL

ABD’de 3 Kasım’da yapılan seçimlerde başkanlık koltuğunu Demokrat aday Joe Biden’e kaptıran Donald Trump, yenilgiyi hazmedemedi.

Seçim sonuçlarını Seçim sonuçlarını Yüksek Mahkeme’ye taşıyacağını belirten ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medyada yaptığı paylaşımda büyük ilerleme kaydettiklerini ve sonuçların gelecek hafta gelmeye başlayacağını söyledi. Trump, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda ‘Kazanacağız’ dedi.

TRUMP, SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZINI SÜRDÜRÜYOR

3 Kasım’da yapılan seçim, resmi olmayan sonuçlara göre Demokrat Parti’nin adayı Joe Biden kazandı. Ancak ABD Başkanı Donald Trump, her fırsatta başkanlık seçimlerine ilişkin itirazlarını sürdürüyor.

Daha önce seçimlerde hile yapıldığını öne süren ve konuyu mahkemeye taşıyacağını belirten Trump, son olarak Twitter hesabından bir açıklama daha yaptı. Trump, “Büyük ilerleme kaydediyoruz. Sonuçları gelecek hafta gelmeye başlayacak. Amerika’yı yeniden büyük yap!” sözleri ile pes etmediğini ilan etti.

Trump bu paylaşımından kısa süre sonra, “Kazanacağız” ifadelerinin bulunduğu ikinci bir tweet attı.

Bakalım, 3 Kasım seçimleri ile ilgili yeni bir gelişme olacak mı?

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.