Marko Guduric yeniden Fenerbahçe'de! - Haber 1Haber 1

Marko Guduric yeniden Fenerbahçe’de!

Marko Guduric yeniden Fenerbahçe’de!
Son Güncelleme :

18 Aralık 2020 - 17:43

192 okunma

Marko Guduric ile yeniden!

Fenerbahçe Beko, 2017-2019 yılları arasında takımın formasını giyen eski oyuncusu Marko Guduric’i yeniden kadrosuna kattı.

2017 yılında Sırbistan’ın Kızılyıldız takımından Fenerbahçe Beko’ya transfer olan Marko Guduric, 2019’da NBA’in güçlü ekiplerinden Memphis Grizzlies ile sözleşme imzalamıştı. Sırp oyuncu birkaç gün önce Memphis Grizzlies tarafından serbest bırakılmasının ardından Fenerbahçe Beko’ya geri döndü.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi yayın organı fenerbahce.org’da Guduric’ten övgüyle söz edildi. Sitede “Marko Guduric, skor üretebilmesinin yanında hücumları yönlendirebilen, çembere gidebilen ve oyununa solak olmasının yanı sıra fiziksel artılarını da yansıtabilen bir isim. Kızılyıldız ve Fenerbahçe ile önemli EuroLeague tecrübesi edinen, aynı zamanda Sırbistan Milli Takımı ile Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında boy gösteren Guduric, NBA’de de oyununu geliştirme fırsatı bularak Fenerbahçe Beko’ya geri dönüyor. Oyuncumuz, EuroLeague’de boy gösteren en değerli skorerlerden biri olarak takımımıza katkı sağlamaya çalışacak ve Fenerbahçe Beko’nun en önemli parçalarından biri olacak. Bu anlaşmanın kulübümüze ve Marko Guduric’e hayırlı olmasını diliyor, sporcumuzun sarı-lacivertli forma altında zaferlerle dolu sezonlar yaşamasını temenni ediyoruz.” açıklamasına yer verildi.

 

 

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.