Koronavirüs aşısı üzerine çalışan bilim insanı ölü bulundu! - Haber 1Haber 1

Koronavirüs aşısı üzerine çalışan bilim insanı ölü bulundu!

Koronavirüs aşısı üzerine çalışan bilim insanı ölü bulundu!

21 Aralık 2020 - 10:27

ABONE OL

Rus bilim insanının şüpheli ölümü kafaları karıştırdı!

Rusya’da koronavirüs aşısı üzerine çalışan 45 yaşındaki Alexander Kagansky, dün gece 14. kattaki apartman dairesinden düşerek yaşamını yitirdi.

Rus gazetesi Moskovsky Komsomolets, Kagansky’nin bedeninde bıçak izlerinin olduğunu belirten bir habere yer verdi. Polis, St. Petersburg’da yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kagansky’nin düşmeden önce evde bir kişiyle boğuştuğu öne sürüldü. Yetkililer 45 yaşındaki bir adamın olağan şüpheli olduğunu açıkladı. Kagansky, Rusya’da bulunan Far Eastern Federal Üniversitesi’ndeki Genom ve Canlandırıcı Tıp Merkezi’nde 3 yıldır direktörlük görevini üstleniyordu. Rus bilim insanının ölmeden önce koronavirüs aşısı üzerine çalışmalar yaptığı ve iyi bir ilerleme kaydettiği biliniyordu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.