''Alanı ekonomiymiş, ekonomiyi batırdı! Ya alanı tıp olsaydı?'' - Haber 1Haber 1

”Alanı ekonomiymiş, ekonomiyi batırdı! Ya alanı tıp olsaydı?”

”Alanı ekonomiymiş, ekonomiyi batırdı! Ya alanı tıp olsaydı?”

25 Aralık 2020 - 16:41

ABONE OL

Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı ve Erdoğan’ın, “Ben tıp mensubu değilim. Benim alanım ekonomi” sözleri hakkında açıklamada bulundu. İnce, Twitter üzerinden “Alanı ekonomiymiş, ekonomiyi batırdı! Ya alanı tıp olsaydı?” sorusunu sordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışında açıklamalarda bulundu. Aşı ile ilgili soruya, “Ben tıp mensubu değilim. Benim alanım ekonomi. Bakanımız var. Kendilerinden edindiğim bilgi ile ilk anlaşmamız 50 milyon. Tabi bütün bunları da belli bir takvim ve sağlık elemanlarımız olmak üzere aşılama sürecini başlatacağız. Ben aşı olacağımı da zaten açıklamıştım” diye konuştu.

Erdoğan’ın açıklamasının ardından Twitter hesabından paylaşımda bulunan CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce de şu soruyu yöneltti:

“Alanı ekonomiymiş, ekonomiyi batırdı! Ya alanı tıp olsaydı?”

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.