Ünlü oyuncu Atilla Pekdemir vefat etti - Haber 1Haber 1

Ünlü oyuncu Atilla Pekdemir vefat etti

Ünlü oyuncu Atilla Pekdemir vefat etti

01 Şubat 2021 - 1:57

ABONE OL

2021 yılı da yaprak dökümü ile başladı. 2 yıldan bu yana akciğer kanseri tedavisi gören ünlü oyuncu Atilla Pekdemir 77 yaşında hayatını kaybetti. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Twitter hesabından usta oyuncunun ölümü üzerine başsağlığı mesajı yayımladı.

2 senedir akciğer kanseri ile mücadele eden ve kısa bir süre önce de korona virüsü atlatan ünlü oyuncu Atilla Pekdemir, İzmir’de hayatını kaybetti..  Atilla Pekdemir’in vefat haberini alan sevenleri yasa boğuldu.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI’NDAN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Tiyatro ve sinemamızın kıymetli bir ustasını daha yitirdiğimizi üzüntüyle öğrendik. Merhum Atilla Pekdemir’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyoruz.” denildi.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı
@TCKulturTurizm
Tiyatro ve sinemamızın kıymetli bir ustasını daha yitirdiğimizi üzüntüyle öğrendik. Merhum Atilla Pekdemir’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyoruz.

 

Resim

Usta oyuncu Pekdemir, 10 Şubat 1943 tarihinde Giresun’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve liseyi Giresun’da okudu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden üçüncü sınıfta ayrıldı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümüne girdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.