"Hadi ve Süleyman Özışık, Peker'le bana bana tuzak kurdu" - Haber 1Haber 1

“Hadi ve Süleyman Özışık, Peker’le bana bana tuzak kurdu”

“Hadi ve Süleyman Özışık, Peker’le bana bana tuzak kurdu”

19 Mayıs 2021 - 14:05

ABONE OL

Türkiye günlerdirorganize suç örgütü lideri Sedat Peker’in Youtube’den yaptığı konuşmalarla çalkalanıyor. Peker, her videoda yeni bir iddiayı ortaya atıyor ve tartışmalar iyice alevleniyor.

Bu tartışmalara dün yeni bir konuşma daha eklendi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sedat Peker arasında arabuluculuk yaptığı iddia edilen Hadi Özışık “Yaptıysam şerefsizim” demişti.  Bu açıklama üzerine Sedat Peker, Özışık’la yaptığı görüşmenin video kaydını yayınladı.

Videoları izleyince şaşırdığını belirten Süleyman Soylu ise “İsmimizi kullanarak bir mafya lideriyle bana tuzak kurdular. Suç duyurusunda bulunacağım” dedi.

Bakalım, Sedat Peker yeni videolarında hangi iddialarda bulunacak, kimi hedef tahtasına oturtacak? Şimdi cevabı merak edilen soru şu: Bu işin sonu nereye varacak?

Dubai’de Youtube üzerinden yaptığı şok konuşmalarla Türkiye’de olay yaratan suç örgütü lideri Sedat Peker, dün gece Twitter’daki hesabından yeni bir video ile tartışmaları iyice alevlendirdi. İnternethaber’in sahibi Hadi Özışık’la yaptığı konuşmanyı yayınlayan Peker’in yeni video, deşim yerindeyse deprem etkisi yarattı. Şoke edilen sözlerin yer aldığı video, milyonlarca kişi tarafından izlendi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu-Sedat Peker arasında Hadi Özışık’ın arabuluculuk yaptığını iddia etmiş; Özışık, “Aracılık yaptıysam namussuzum, şerefsizim, haysiyetsizim, alçağım” demişti.

 

SEDAT PEKER, ÖZIŞIK KARDEŞLERİ HEDEF ALDI: BENİ YALANLAMAYIN, REZİL EDERİM

Dün akşam saatlerinde Twitter hesabından bir açıklama yapan Sedat Peker, Hadi Özışık’la yaptığı iki görüşmenin videosunu yayınlayarak, şu notu düştü:

“Hadi Özışık-Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu’yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem. Anlatımlarımda ismi geçen herkesi uyarıyorum. Beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim. Adam gibi dik duracağız. Yoksa yerle yeksan ederim!”

BAKAN SOYLU: ARABULUCULUK ZİYARETİ HİÇ YAŞANMADI

Bu gelişmelerin ardından superhaber.tv’den Cengiz Er’e konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hadi ve Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirterek, şunları söyledi:

– Hadi Özışık ile Süleyman Özışık kardeşleri tanıyorum. Yıllardır birlikte teşrik-i mesaide bulunduğumuz arkadaşlar bunlar, şaşkınım.

– Sedat Peker’le hayatımda hiç tanışmadım. Benimle gerçekleştirildiği öne sürülen arabuluculuk ziyareti hiç yaşanmadı. Süleyman Özışık ile en son geçen yıl haziran ayında görüştüm, yakın zamanda Süleyman Özışık’la temasımız olmadı.

“BU ARKADAŞLAR BANA TUZAK VE TEZGAH KURDU”

– Bana bir kumpas kuruldu. Yakından tanıdığımız arkadaşlar ismimizi kullanarak bir mafya lideriyle bana tuzak ve tezgah kurdular. Hadi Özışık ile Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağım.

– PKK’yla, terör örgütleriyle, çetelerle bu kadar mücadele veriyoruz. Keşke başıma bir şey gelseydi de bugünleri görmeseydim.

HADİ ÖZIŞIK’TAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA: SOYLU’NUN HABERİ YOK

Sedat Peker’in iddiaları sonrası Twitter hesabından açıklama yapan İnternethaber’in sahibi Hadi Özışık ise Peker ile yaptığı konuşmadaki sözlerinin tam aksini iddia etti.

Özışık, şu ifadeleri kullandı:

– Süleyman Soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Sedat Peker’i de tanırım. Yayınladığı videoların maksadını aşmaya başladığını düşündüğümden dolayı kendisiyle birkaç görüşme yaparak, sakinleştirmeyi ve Türkiye’nin gündemini meşgul eden bu tatsız durumu nihayete erdirmesini sağlamaya çalıştım. Bu görüşmelerden Sayın Soylu’nun haberi ve bilgisi yoktu, olamazdı da. Peker ısrarla tavrını sürdürünce de, “haklısın” diyerek konuşu kapatmak durumunda kaldım. İyi niyetle aldığım inisiyatifin olumsuz sonuçlarının sorumluluğu da şahsıma aittir. Sayın Soylu’nun da ifade ettiği gibi kendisiyle bu konuda ne şahsımın ne kardeşimin hiç bir irtibatı olmamıştır.

İki haftada yayınladığı beş video sosyal medyada 40 milyondan fazla izlenen Sedat Peker, ikinci bir kişiyle yaptığı görüşmenin videosunu ilk kez yayınladı. Peker’in yayınladığı Hadi Özışık videosu şimdiye kadar 12 milyondan fazla izlendi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.