Adana Demirspor'dan Ibrahimoviç hamlesi! - Haber 1Haber 1

Adana Demirspor’dan Ibrahimoviç hamlesi!

Adana Demirspor’dan Ibrahimoviç hamlesi!
Son Güncelleme :

08 Temmuz 2021 - 17:49

132 okunma

Süper Lig’in yeni ekibi Adana Demirspor dünyaca ünlü İtalyan golcü Mario Balotelli’yi transfer etmesinin ardından gözünü bir başka dünya yıldızına dikti. Gelen son haberlere göre, hedefteki yeni isim Zlatan Ibrahimovic!

Adana ekibinin başkanı Murat Sancak, Milan ile sözleşmesi devam eden yıldız oyuncu için, “Onu bu sene almamız zor. Milan ile sözleşmesi var. Ama gelecek sezon düşünebiliriz” yorumu yapsa da İsveçli golcü için girişimde bulunuldu. Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de Adana Demirspor forması giyen Erkan Zengin’in transferde aracılık yaptığı ve kulübü İsveçli yıldıza anlattığı öğrenildi. 39 yaşındaki yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic’in İsveç Milli Takımı’nda beraber oynadığı arkadaşına, “Milan ile 1 yıl daha sözleşmem var. Ayrılmam şimdilik zor gözüküyor. Balotelli transferi için Adana Demirspor’u kutlarım. Çok büyük bir transfere imza attılar” dediği öğrenildi.

Zlatan Ibrahimovic, Ajax, Barcelona, Milan, Inter, Juventus ve Manchester United gibi Avrupa’nın dev takımlarında forma giydi. 2009 yılında İtalyan ekibi Inter’den İspanyol devi Barcelona’ya 69.5 milyon Euro’ya transfer olan Ibra, futbolculuğundaki başarısı kadar saha dışındaki davranışlarıyla da hiç gündemden düşmedi. 4 milyon Euro piyasa değeri olan Ibrahimovic, İsveç Milli Takımı’nda 118 maçta 62 gole imza attı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.