Alkollü sürücü, iki gencin yaşamına kıydı! - Haber 1Haber 1

Alkollü sürücü, iki gencin yaşamına kıydı!

Alkollü sürücü, iki gencin yaşamına kıydı!

09 Temmuz 2021 - 11:37

ABONE OL

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde alkollü sürücü kullandığı otomobiliyle çarptığı 2 genç kızın ölümüne neden oldu. Zanlı polis tarafından gözaltına alınırken şahsın 1.75 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Tekirdağ’daki trafik kazası, Çorlu çevreyolu Emlak Konut Köprüsü altında meydana geldi.

Cengizhan G. (22) idaresindeki otomobille yolun karşısına geçmek isteyen Elif Aysu Şentürk (16) ile Tuana Göksel’e (16) çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Şentürk ve Göksel, metrelerce sürüklendi.

Kazayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde genç kızların olay yerine hayatlarını kaybettiğini belirledi.

Kaza sonrası polis ekiplerince gözaltına alınan otomobil sürücüsü Cengizhan G.’nin 1.75 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından Elif Aysu Şentürk ve Tuana Göksel‘in cansız bedenleri Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.