Biden: Madde bağımlılığını benden aldın - Haber 1Haber 1

Biden: Madde bağımlılığını benden aldın

Biden: Madde bağımlılığını benden aldın

09 Temmuz 2021 - 16:08

ABONE OL

ABD Başkanı Joe Biden’ın skandallarla ünlü oğlu Hunter Biden’a yazdığı mesajda, madde bağımlılığının ailesinde genetik bir hastalık olduğunu söylediği ortaya çıktı.

Hunter Biden (51)  babasının başkanlık seçimi yarışından beri bilgisayarından çıkan/sızan bilgilerle gündemde. Bu sefer Joe Biden’ın (78) oğluna yolladığı mesajlar da yayımlandı.

ABD Başkanı Joe Biden’ın adı skandallarla anılan oğlu Hunter Biden’a gönderdiği bir telefon mesajında ailesinde madde bağımlılığının genetik bir hastalık olduğunu söylediği ortaya çıktı. İngiliz ‘Daily Mail’ gazetesine göre, Başkan Biden 2018’de oğluna gönderdiği mesajda onun bağımlılığından kalıtsal bir hastalık olarak söz etti.

Biden mesajında, “Hunter bağımlılık hastalığını annemden ve benden aldın. Beni her zaman gururlandırdın ama daha verecek çok şeyin var, güçlü ve cesursun” diye yazdı.
Ayrıca, bilgisardan elde edilen mesajlar, Hunter Biden, kardeşi Ashley Biden, kuzeni Caroline Biden ve ölen ağabeyi Beau Biden’ın eşi olan, daha sonra aşk yaşadığı Hallie Biden’ın da uyuşturucu kullandığını, amcası Frank Biden’ın ise hem alkol hem de uyuşturucu sorunları olduğunu ortaya koydu.
Mesajlara göre, söz konusu aile üyelerinin hepsi rehabilitasyon merkezinde tedavi gördü ve madde bağımlılığıyla ilgili kayıtları var. Hatta Joe Biden dört kez rehabilitasyona giden Hallie Biden’ın 100 bin dolarlık tedavi masrafını da ödedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.