Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri 25. yılında sahiplerini buldu - Haber 1Haber 1

Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri 25. yılında sahiplerini buldu

Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri 25. yılında sahiplerini buldu

19 Haziran 2025 - 18:12

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Sabancı Vakfı'nın başarılı öğrencileri teşvik etmek amacıyla 25 yıldır sürdürdüğü "Dilek Sabancı Eğitim Ödülleri" bu yıl da sahiplerini buldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Dilek Sabancı'nın katkılarıyla 1997'de eğitim-öğretime kazandırılan Dilek Sabancı Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni dereceyle bitiren ilk üç öğrenciye toplamda 50 Cumhuriyet altını ödül verildi.

Ödül kriterlerini sağlayarak dereceye giren öğrenciler arasında okul 1'incisi Ahmet Yasin Gülden 25, 2'incisi Edanur Taşcıoğlu 15 ve 3'üncüsü Seda Nur Tosun 10 Cumhuriyet altınının sahibi oldu.

2024-2025 eğitim döneminde Dilek Sabancı Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 103 öğrenci mezun olurken, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda en yüksek puanı alarak üniversiteye yerleşen üç öğrenciye lisans öğrenimleri süresince "Dilek Sabancı Başarı Bursu" verilecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.