Koleksiyon Mobilya yeni açık hava ürünleri ile tasarımı dışarı taşıyor - Haber 1Haber 1

Koleksiyon Mobilya yeni açık hava ürünleri ile tasarımı dışarı taşıyor

Koleksiyon Mobilya yeni açık hava ürünleri ile tasarımı dışarı taşıyor

24 Mayıs 2023 - 14:12

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Kuruluşundan bu yana çizgiyi tasarıma dönüştüren, yarım asırlık yolculuğuna devam eden Koleksiyon, yeni açık hava mobilyalarıyla yazlık evleri, bahçe ve terasları tasarımla buluşturuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Koleksiyon, zarif dokunuşuyla yaşam alanlarına değer katan tasarımlara imza atarak hayatın her anında olmaya devam ediyor.

Bu çerçevede Koleksiyon, yazın gelişiyle yeni açık hava mobilyalarını tüketiciyle buluşturdu. 50 yıldır, sadece iç mekan ve ofis değil, bahçe mobilyaları konusunda da tasarımlarıyla öne çıkan Koleksiyon'un yeni ürünleri, dört mevsim açık hava keyfini çıkarmak isteyenler için mağazalarda ve online'da yerini aldı.

Koleksiyon, tasarım mobilya sektörüne yeni soluklar getirmeye devam ediyor. Sektöre değer katan yatırımlarıyla öne çıkan Koleksiyon, kendi markasının yanı sıra Atelier Xterier ve dünyaca ünlü İtalyan Colos markalı parçaları da müşterilerin beğenisine sundu.

Atelier Xterier markası geri dönüştürülebilen kumaş ve su tutmayan özel sünger ile tasarlanan şık kanepelerden şezlonglara, zarif sandalyelerden geri dönüştürülebilir iroko ağacından yapılmış masalara çok sayıda ürünü müşterilerle buluşturuyor.

Koleksiyon'un tüm açık hava mobilya ürünlerine koleksiyononline.com'dan ve Koleksiyon perakende noktalarından ulaşılabiliyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.