Hatay'da enkaz kaldırma ve yıkım çalışmaları 17 mahallede sürüyor - Haber 1Haber 1

Hatay'da enkaz kaldırma ve yıkım çalışmaları 17 mahallede sürüyor

Hatay'da enkaz kaldırma ve yıkım çalışmaları 17 mahallede sürüyor

21 Mart 2023 - 11:05

ABONE OL

HATAY (AA) – Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'da enkaz kaldırma ve ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları 17 mahallede devam ediyor.

Merkez Antakya ilçesinde depremlerde yıkılan ya da ağır hasarlı olduğu için yıkım kararı alınan binalarda enkaz kaldırma çalışmaları ekiplerce gerçekleştiriliyor.

Çalışmalar, Ürgen Paşa, Ovakent, Büyükçat, Akcurun, Açıkdere, Habib-i Neccar, Haraparası, Kocaabdi, Meydan, Orhanlı, Şeyhali, Akçaova, Saçaklı, Suvatlı, Güzelburç, Gazi ve Dikmece mahallelerinde sürüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.