Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli tutuklandı - Haber 1Haber 1

Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli tutuklandı

Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli tutuklandı

20 Aralık 2021 - 18:10

ABONE OL

HATAY (AA) – Hatay'ın İskenderun ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe girişinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapanlara yönelik kontrollerde şüphe üzerine bir yolcu minibüsünü durdurdu.

Minibüste aramada ekipler, yolculardan R.Ç'nin üzerinde 438 gram metamfetamin buldu.

Öte yandan, Denizciler Mahallesi'ndeki H.Y ile M.U'nun evlerine operasyon düzenleyen ekipler, 30 gram sentetik esrar, 12 gram metamfetamin ile 12.21 gram esrar ele geçirdi.

Gözaltına alınan 3 şüpheliden R.Ç ve H.Y, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, M.U. adli denetimle serbest bırakıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.