Milli Savunma Bakanı Akar’dan 2’nci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğüne ziyaret - Haber 1Haber 1

Milli Savunma Bakanı Akar’dan 2’nci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğüne ziyaret

Milli Savunma Bakanı Akar’dan 2’nci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğüne ziyaret

24 Haziran 2022 - 15:30

ABONE OL

KAYSERİ (AA) – Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 2’nci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.

Akar, ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Kayseri’de, Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Beraberinde Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere ile Türk Silahlı Kuvvetlerinin tank, top zırhlı araç ve diğer ekipmanlarının bakım-onarım, modernizasyon faaliyetlerinde önemli rolü olan 2’nci Ana Bakım Fabrika Müdürlüğüne geçen Akar, burada inceleme ve denetlemeler yaptı.

Akar, faaliyetlere ilişkin brifing aldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.