Muğla'da 10 yıl 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı - Haber 1Haber 1

Muğla'da 10 yıl 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Muğla'da 10 yıl 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

20 Aralık 2022 - 16:00

ABONE OL

MUĞLA (AA) – Muğla'nın Fethiye ilçesinde, hakkında 10 yıl 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, İlçe Jandarma Komutanlığı aranan zanlıların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Bu kapsamda, hakkında "muhkem eşyayı kırarak hırsızlık" suçundan 10 yıl 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.U, Yeşilüzümlü Mahallesi'nde belirlenen adreste gözaltına alındı.

Hükümlü, jandarmadaki işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.