Muğla'da kuaförlük eğitimi alan öğrenciler depremzedeleri tıraş etti - Haber 1Haber 1

Muğla'da kuaförlük eğitimi alan öğrenciler depremzedeleri tıraş etti

Muğla'da kuaförlük eğitimi alan öğrenciler depremzedeleri tıraş etti

25 Şubat 2023 - 14:50

ABONE OL

MUĞLA (AA) – Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Muğla'nın Fethiye ilçesine gelen depremzedeleri, kuaförlük eğitimi alan öğrenciler tıraş etti.

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünde güzellik ve saç bakım hizmetleri alan erkek ile kadın kuaförlüğü dalı öğrencileri depremzedelerin kişisel bakımlarını yapıyor.

Usta öğreticileri eşliğinde 10 erkek ve 10 kadın kuaförlüğü öğrencisi, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında ve Fethiye Polisevi'nde konaklayan depremzedeleri tıraş etti.

Öte yandan, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, depremzedeler ile öğrencileri ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.