Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı - Haber 1Haber 1

Adana'da helikopter destekli “huzur ve güven” uygulaması yapıldı

Adana'da helikopter destekli “huzur ve güven” uygulaması yapıldı

04 Ekim 2025 - 1:08

ABONE OL

ADANA (AA) – Adana'da polis ekiplerince helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kentte belirlenen noktalarda 763 polisin katılımıyla düzenlenen uygulamaya, 3 eğitimli dedektör köpek, dron ve polis helikopteri de destek verdi.

Uygulama kapsamında 19 bin 280 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapıldı ve 6 bin 770 araç ise kontrol edildi.

Aramalarda 14 ruhsatsız tabanca, 11 şarjör, 221 mermi, ruhsatsız av tüfeği, 4 fişek, 2 kesici alet, 200 paket gümrük kaçağı sigara ile farklı miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Çeşitli suçlardan aranan 79 şüpheli yakalandı, 3 çalıntı motosiklet ele geçirildi ve 12 araç trafikten men edildi. 200 araç sürücüsüne ise 1 milyon 489 bin 538 lira ceza yazıldı.

Ayrıca, kavşaklarda dilencilik yapan 12 kişiye de 14 bin 60 lira ceza uygulandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.