Ankara'da "Birleşik Arap Emirlikleri-Türkiye Dostluk İftar Sofrası" düzenlendi - Haber 1Haber 1

Ankara'da “Birleşik Arap Emirlikleri-Türkiye Dostluk İftar Sofrası” düzenlendi

Ankara'da “Birleşik Arap Emirlikleri-Türkiye Dostluk İftar Sofrası” düzenlendi

13 Mart 2025 - 21:00

ABONE OL

ANKARA (AA) – "Birleşik Arap Emirlikleri-Türkiye Dostluk İftar Sofrası" Ankara'da Kocatepe Camisi'nde gerçekleştirildi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Ankara Büyükelçiliği ve BAE Kızılayı tarafından düzenlenen iftar programına Büyükelçi Said Sani ez Zahiri, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Zekat Müdürü Selman Aktaş, elçilik çalışanları ve birçok vatandaş katıldı.

TDV ve Büyükelçilik görevlilerinin vatandaşlara yemek dağıttığı programda, Büyükelçi Zahiri iftara katılanlarla sohbet etti.

İftara 2 binden fazla kişi katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.