Ankara'da öldürülen sendikacı Erdinç Koç'un cenazesi Kırşehir'de defnedildi - Haber 1Haber 1

Ankara'da öldürülen sendikacı Erdinç Koç'un cenazesi Kırşehir'de defnedildi

Ankara'da öldürülen sendikacı Erdinç Koç'un cenazesi Kırşehir'de defnedildi

18 Şubat 2025 - 15:47

ABONE OL

KIRŞEHİR (AA) – Ankara'da, bir sendikanın şube başkanının çıkan tartışmada tabancayla öldürdüğü şube sekreteri Erdinç Koç'un (40) cenazesi, Kırşehir'de toprağa verildi.

Erdinç Koç'un cenazesi, Ankara'daki işlemlerinin ardından Kırşehir'deki Ahi Evran Camisi'ne getirildi.

Koç'un ailesi, burada taziyeleri kabul etti.

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Koç'un naaşı, Eski Doğanlı köyündeki aile kabristanına defnedildi.

Törene, Koç'un ailesi ve yakınları ile sendika temsilcileri, üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, dün Birleşik Metal İş Sendikası Anadolu Şube Başkanı Deniz Ilgan (50) ile Şube Sekreteri Erdinç Koç arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıkmış, Ilgan'ın yanındaki tabancayla ateş ettiği Koç, olay yerinde hayatını kaybetmişti. İntihar girişiminde bulunan ve ağır yaralanan Ilgan, kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.