CHP Genel Başkanı Özel, Adana'dan Silivri'ye yürüyen partisinin gençleriyle buluştu - Haber 1Haber 1

CHP Genel Başkanı Özel, Adana'dan Silivri'ye yürüyen partisinin gençleriyle buluştu

CHP Genel Başkanı Özel, Adana'dan Silivri'ye yürüyen partisinin gençleriyle buluştu

17 Eylül 2025 - 15:07

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana'dan Silivri'ye yürüyüş gerçekleştiren partisinin Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya geldi.

Marmara Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu önünde partili gençlerle görüşen Özel, buradaki konuşmasında siyaset tarihine geçecek bir yürüyüşün son adımlarına eşlik ettiklerini belirtti.

Gençlik Kollarının 9 üyesinin kendi seçtikleri belediye başkanlarına sahip çıkmak için protesto yürüyüşü gerçekleştirdiklerini kaydeden Özel, yürüyüşün Silivri'de sonlandığını dile getirdi.

Yolsuzluk soruşturmasında tutuklanarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Zeydan Karalar'ın 7 kardeşinin de burada olduğunu ifade eden Özel, "Adana İl Başkanımız burada. Kadın Kolları, Gençlik Kollarıyla, Adana'nın ilçe örgütleri burada. Onlar buraya Silivri'ye ağlamaya, sızlamaya değil, tarihe geçmeye geldiler. Ne Zeydan Karalar'ın bileği bükülebilir, ne Kadir Aydar'ın ne Oya Tekin'in ama herkes şunu bilsin ki Adanalılar kendilerine iyilik yapanı hiç unutmazlar ama kötülük yapanı da affetmezler." dedi.

Özel, daha sonra, tutuklanmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu ve diğer tutukluları ziyaret etmek üzere cezaevine gitti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.