Cudi Dağı'nda "Cumhuriyet Yürüyüşü" düzenlendi - Haber 1Haber 1

Cudi Dağı'nda “Cumhuriyet Yürüyüşü” düzenlendi

Cudi Dağı'nda “Cumhuriyet Yürüyüşü” düzenlendi

27 Ekim 2025 - 12:45

ABONE OL

ŞIRNAK (AA) – Şırnak'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cudi Dağı'nda yürüyüş gerçekleştirildi.

Silopi Kaymakamı Çağlar Partal öncülüğünde Cudi Dağı Sefine bölgesinde bir araya gelen yaklaşık 100 kişilik grup, buradan yürüyüşe başladı.

Dağın zirvesine ulaşan grup, Türk bayrağı açtı. Daha sonra Şehitlik Anıtı'nı ziyaret eden grup, saygı duruşunda bulundu, şehitler için dua etti.

Kaymakam Partal, yaptığı açıklamada, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cudi Dağı'nda "Cumhuriyet Yürüyüşü" gerçekleştirdiklerini belirterek, "Yaklaşık 100 kişilik bir grupla Cudi Dağı'na çıktık. Cudi Dağı hem manevi hikayesi hem de doğal güzellikleriyle çok özel bir yere sahip." ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.