Cumhurbaşkanı Erdoğan yeğeninin nikah merasimine katıldı - Haber 1Haber 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeğeninin nikah merasimine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeğeninin nikah merasimine katıldı

30 Eylül 2023 - 20:16

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeğeni Usame Erdoğan'ın nikah merasimine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'la birlikte, kardeşi Mustafa Erdoğan'ın oğlu Usame Erdoğan'ın Haliç Kongre Merkezi'ndeki mutlu gününe şahitlik etti.

Çifti tebrik eden Erdoğan, nikah cüzdanını gelin Esma Saruhan'a verdi.

Törende TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş da yer aldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.