Denizde geçirdiği kazada yaralanan Ali Sabancı İstanbul'da tedavi altına alındı - Haber 1Haber 1

Denizde geçirdiği kazada yaralanan Ali Sabancı İstanbul'da tedavi altına alındı

– Sabancı’nın kazada yaralanan eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın da ambulans uçakla Bodrum’dan İstanbul’a getirileceği öğrenildi

Denizde geçirdiği kazada yaralanan Ali Sabancı İstanbul'da tedavi altına alındı

25 Ağustos 2023 - 15:01

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Denizde kaza geçiren Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Sağlık Bakanlığının ambulans uçağıyla Bodrum'dan İstanbul'a getirilerek tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Yunanistan'da eşi Vuslat Doğan Sabancı ile denizde kaza geçiren Ali Sabancı, deniz yoluyla Bodrum'a getirildi.

Buradan Sağlık Bakanlığının ambulans uçağı ile alınarak İstanbul'daki Amerikan Hastanesine sevk edilen Sabancı, tedavi altına alındı.

Vuslat Doğan Sabancı'nın da Bakanlığın ambulans uçağıyla Bodrum'dan İstanbul'a getirileceği öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.