Edirne'de kaldırıma çarpıp yola savrulduktan sonra otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü öldü - Haber 1Haber 1

Edirne'de kaldırıma çarpıp yola savrulduktan sonra otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü öldü

Edirne'de kaldırıma çarpıp yola savrulduktan sonra otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü öldü

18 Ekim 2024 - 23:40

ABONE OL

EDİRNE (AA) – Edirne'de kaldırıma çarpıp yola savrulduktan sonra otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Y.S’nin (23) kullandığı 22 HS 295 plakalı motosiklet, Hükümet Caddesi’nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncu kaldırıma çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Y.S’ye, o sırada yoldan geçen K.D. idaresindeki 22 BF 601 plakalı otomobil çarptı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri motosiklet sürücüsünün kaza yerinde hayatını kaybettiği belirledi.

Otomobil sürücüsü ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.