Hatay'da "Sesimiz Bir Yüreğimiz Bir Gençlik Konseri" kapsamında Sinan Akçıl sahne aldı - Haber 1Haber 1

Hatay'da “Sesimiz Bir Yüreğimiz Bir Gençlik Konseri” kapsamında Sinan Akçıl sahne aldı

Hatay'da “Sesimiz Bir Yüreğimiz Bir Gençlik Konseri” kapsamında Sinan Akçıl sahne aldı

20 Mayıs 2025 - 23:40

ABONE OL

HATAY (AA) – Hatay'ın İskenderun ilçesinde "Sesimiz Bir Yüreğimiz Bir Gençlik Konseri" kapsamında şarkıcı Sinan Akçıl sahne aldı.

İskenderun Teknik Üniversitesi Merkez Kampüs'te Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen etkinlikte Sinan Akçıl, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Sinan Akçıl'ın söylediği şarkılara eşlik eden hayranları büyük coşku yaşadı.

Ayrıca sahnede Sinan Akçıl'a doğum günü sürprizi yapılarak pasta kesildi.

Sinan Akçıl sahnedeki konuşmasında, Hatay'ın her zaman yanında olacağını belirterek, "Benim için en güzel doğum günü sizinle olan doğum günüdür" dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.