İzmir'de tamir ettikleri çatıdan şiddetli rüzgar nedeniyle düşen baba ile oğlu hayatını kaybetti - Haber 1Haber 1

İzmir'de tamir ettikleri çatıdan şiddetli rüzgar nedeniyle düşen baba ile oğlu hayatını kaybetti

İzmir'de tamir ettikleri çatıdan şiddetli rüzgar nedeniyle düşen baba ile oğlu hayatını kaybetti

20 Mart 2025 - 16:21

ABONE OL

İZMİR (AA) – İzmir'in Çiğli ilçesinde 3 katlı binanın çatısında tamirat yapan baba oğul, şiddetli rüzgarın etkisiyle çatıdan düşerek hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Muharrem Barışık (43) ile oğlu Eren Barışık (17), Güzeltepe Mahallesi'nde tamirat için 3 katlı bir binanın çatısına çıktı.

Çalıştıkları sırada şiddetli rüzgar nedeniyle çatıdan bahçe katına düşen baba ve oğlunu görenler durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi.

Bölgeye gelen ekipler, baba Barışık'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan oğul Barışık da kaldırıldığı Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Cenazeler İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.