Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahramanmaraş'ta kayıp olarak aranan gencin cesedi gölette bulundu

KAHRAMANMARAŞ (AA) – Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde kaybolan 22 yaşındaki Hamit

KAHRAMANMARAŞ (AA) – Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde kaybolan 22 yaşındaki Hamit Ülger'in cesedi gölette bulundu.

Büyükyapalak Mahallesi'nde yaşayan Hamit Ülger'den haber alamayan yakınları, durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

İhbar üzerine arama çalışması başlatan jandarma ekipleri, Ülger'in aracını Kayapınar mevkisindeki gölet çevresinde park halinde buldu.

Hamit Ülger'in suya girme ihtimali üzerine gölette arama yapıldı.

Adana İl Jandarma Komutanlığına bağlı Sualtı Arama ve Kurtarma Timi (SAK), İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin göletteki arama çalışmalarında Ülger'in cansız bedenine ulaşıldı.

Askerden yeni geldiği öğrenilen Ülger'in cenazesi, cumhuriyet savcısı ve jandarma incelemesinin ardından otopsi için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.