Karabük'te bitkin halde bulunan leylek tedavi altına alındı - Haber 1Haber 1

Karabük'te bitkin halde bulunan leylek tedavi altına alındı

Karabük'te bitkin halde bulunan leylek tedavi altına alındı

26 Nisan 2025 - 18:03

ABONE OL

KARABÜK (AA) – Karabük'te bitkin halde bulunan leylek, tedavi ve rehabilitasyon sürecinin ardından doğaya bırakılacak.

Antepoğlu Sanayi Sitesi'nde çalışan Burak Özdal, yol kenarında bitkin halde bir leylek buldu.

Bir gözü görmeyen ve uçamayan leyleği dükkanına götüren Özdal, sobayı yakıp ısınmasını sağladığı hayvana su ve yiyecek verdi.

Özdal, leyleği Karabük Belediyesi Hayvan Bakımevine götürüp ekiplere teslim etti.

Leylek, tedavi ve rehabilitasyon sürecinin ardından doğaya salınacak.

Burak Özdal, sanayi girişinde araba teslim ederken yol kenarında duran leyleği fark ettiğini söyledi.

Leyleğin yanına yaklaştığını belirten Özdal, "Uçmaya çalıştı, uçamadı. Arabaya koyup dükkana getirdik. Sobanın yanında ısıttık, kendine geldi. Daha sonra ekiplere teslim ettik." dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.