Karabük'te iki duvar arasındaki boşluğa düşen kişiyi AFAD ekipleri kurtardı - Haber 1Haber 1

Karabük'te iki duvar arasındaki boşluğa düşen kişiyi AFAD ekipleri kurtardı

Karabük'te iki duvar arasındaki boşluğa düşen kişiyi AFAD ekipleri kurtardı

14 Nisan 2025 - 0:48

ABONE OL

KARABÜK (AA) – Karabük'te yaklaşık 5 metre yükseklikten iki duvar arasındaki boşluğa düşen kişi, AFAD ekiplerince kurtarıldı.

Kılavuzlar Mahallesi 406. Sokak'ta Eyüp Necati Kes (75), dengesini kaybederek yaklaşık 5 metre yükseklikten iki duvar arasındaki boşluğa düştü.

İhbar üzerine olay yerine polis ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Boşluğa inen AFAD ekipleri, yaşlı adamı merdivenle yukarı çıkardı.

Sağlık durumu iyi olan Kes, gazetecilere, bir anda dengesini kaybederek boşluğa düştüğünü belirterek, ekiplere teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.