Kayseri'de yedikleri yemek sonrası rahatsızlanan 12 öğrenci hastaneye kaldırıldı - Haber 1Haber 1

Kayseri'de yedikleri yemek sonrası rahatsızlanan 12 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Kayseri'de yedikleri yemek sonrası rahatsızlanan 12 öğrenci hastaneye kaldırıldı

09 Ocak 2024 - 18:22

ABONE OL

KAYSERİ (AA) – Kayseri'de evden getirdikleri yiyeceklerden yedikten sonra rahatsızlanan 12 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Melikgazi ilçesi Selimiye Mahallesi Seyyid Burhaneddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencileri, aralarında anlaşarak evlerinden okula yiyecek getirdi.

Öğle arasında yemeklerini yiyen öğrencilerden 12'si bir süre sonra rahatsızlanınca sağlık ekibine haber verildi.

Öğrenciler, zehirlenme şüphesiyle ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Tedavilerinin ardından taburcu edilen 12 öğrencinin laboratuvar sonuçlarında, herhangi bir gıda zehirlenmesine rastlanmadığı öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.