Kırıkkale'de dernekte kumar oynayan 6 kişiye 55 bin 482 lira ceza kesildi - Haber 1Haber 1

Kırıkkale'de dernekte kumar oynayan 6 kişiye 55 bin 482 lira ceza kesildi

Kırıkkale'de dernekte kumar oynayan 6 kişiye 55 bin 482 lira ceza kesildi

13 Temmuz 2025 - 15:04

ABONE OL

KIRIKKALE (AA) – Kırıkkale'de dernekte kumar oynayan 6 kişiye 55 bin 482 lira ceza uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerine, Yenidoğan Mahallesi'ndeki içkili mekanları kontrolleri sırasında bölgede bulunan bir iş yeri içerisinden kavga ihbarı yapıldı.

İş yerinin üst katına çıkan ekipler, dernek olduğu belirlenen yerde kumar oynandığını tespit etti.

Dernekte kumar oynadıkları belirlenen 6 kişiye "Kabahatler Kanunu" kapsamında 55 bin 482 lira idari para cezası kesildi.

Öte yandan, dernek başkanı M.Ş. hakkında "kumar oynanması için yer ve imkan sağlama" suçundan adli işlem başlatıldı.

Dernekte yapılan aramada, 5 bin 800 lira ve çok sayıda kumar araç gereci ele geçirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.