Kütahya'da 7 ton 850 kilogram sahte deterjan ele geçirildi - Haber 1Haber 1

Kütahya'da 7 ton 850 kilogram sahte deterjan ele geçirildi

Kütahya'da 7 ton 850 kilogram sahte deterjan ele geçirildi

14 Ağustos 2025 - 16:45

ABONE OL

KÜTAHYA (AA) – Kütahya'nın Simav ilçesinde, bir evde 7 ton 850 kilogram sıvı ve toz sahte deterjan ele geçirildi.

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı ve Simav İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında, evinde toptan ve perakende sıvı ve toz deterjan sattığı iddia edilen şüphelinin adresine baskın yapıldı.

Adreste 7 ton 850 kilogram sıvı ve toz sahte deterjan ile av tüfeği ve tartı ele geçirildi.

Yapılan incelemede ele geçirilen malzemelerin bazı markaların adı kullanılarak üretilen sahte ürünler olduğu belirlendi.

İfadesi alınmak üzere jandarmaya götürülen şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.