Saros Körfezi'nde batık tanka dalış yapan jandarma ekibi su altında pankart açtı - Haber 1Haber 1

Saros Körfezi'nde batık tanka dalış yapan jandarma ekibi su altında pankart açtı

Saros Körfezi'nde batık tanka dalış yapan jandarma ekibi su altında pankart açtı

14 Haziran 2025 - 14:03

ABONE OL

EDİRNE (AA) – Jandarma Teşkilatının 186. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Saros Körfezi'nde batık tanka dalış yapan jandarma ekibi, su altında pankart açtı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı personeli ve dalış eğitmenleri, Edirne'nin Keşan ilçesinde körfezde oluşturulan Su Altı Tarih Müzesi'ne batırılan tanka dalış yaptı.

Gökçetepe sahilinin yaklaşık 100 metre açığında ve 10 metre derinlikte yer alan tanka dalan jandarma ve eğitmenler, Türk bayrağı ve "Jandarma 186 yaşında daima milletinin yanında" yazılı pankart açtı.

Etkinliğin videosu, sosyal medyada yayımlandı.

Saros Körfezi'ndeki Su Altı Tarih Müzesi'ne geçen hafta muharebe tankı, su altı turizminin geliştirilmesi amacıyla batırılmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.