Trabzon'da inşaat alanında göçük altında kalan işçi öldü - Haber 1Haber 1

Trabzon'da inşaat alanında göçük altında kalan işçi öldü

Trabzon'da inşaat alanında göçük altında kalan işçi öldü

30 Mayıs 2023 - 20:25

ABONE OL

TRABZON (AA) – Trabzon'un Arsin ilçesinde inşaatın alt yapı çalışmaları sırasında toprak altında kalan işçi hayatını kaybetti.

Gölcük Mahallesi'nde inşaat alt yapı çalışmaları sırasında, beton boru döşenmek için açılan yaklaşık 3 metre derinliğindeki çukura boru yerleştiren Osman Remzi Suiçmez (48) üzerine zeminin kaymasıyla toprak altında kaldı.

İhbar üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken iş arkadaşları Suiçmez'i toprak altından çıkardı.

Sağlık ekipleri Suiçmez'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerine gelen Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, gazetecilere, üzücü bir olay yaşandığını dile getirerek "Altyapı çalışması sırasında altyapı kazısı sırasında iş makinasının arkasını dönmesiyle beraber kendi çalışırken hafriyatın yukarıdan aşağı üzerine gelmesi neticesinde vatandaşımız hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin. Biz üzüldük, bu konuda da söyleyecek kelimeler bulamıyoruz. Üzücü bir olay iş kazası. Rabb'im ailesine sabır versin." dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.