Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Oğan, Bolu'da konuştu: - Haber 1Haber 1

Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Oğan, Bolu'da konuştu:

– “Bizim ortaya çıkma sebebimiz; A kazansın, B kazansın, onun oyunu böleyim, bunun oyunu bölelim değil. Biz Türk milliyetçilerinin Türkiye’yi yönetmesi gerektiği kanaatindeyiz”

Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Oğan, Bolu'da konuştu:

20 Nisan 2023 - 19:56

ABONE OL

BOLU (AA) – Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, "Bizim ortaya çıkma sebebimiz; A kazansın, B kazansın, onun oyunu böleyim, bunun oyunu bölelim değil. Biz Türk milliyetçilerinin Türkiye'yi yönetmesi gerektiği kanaatindeyiz." dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında kente gelen Oğan, gazetecilere, cumhurbaşkanı adayı olarak Bolu'dan ümitli olduklarını, Bolu'dan yeterince oy alacakları kanaatinde olduklarını söyledi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile sığınmacılar konusunda aynı düşüncelere sahip olduğunu belirten Oğan, "Hem biz hem Sayın Özdağ hem de Belediye Başkanımız Sayın Özcan Türkiye'de sığınmacı meselesini kamuoyuna mal etmeye çalışan, sığınmacıların mutlaka gitmesi gerektiğini ifade eden siyasetçileriz. Bizim dışımızda da bunu söyleyen yok. Bize oy verdiğiniz takdirde, bizi seçtiğiniz taktirde bir sene içerisinde sığınmacıları geri göndereceğiz." şeklinde konuştu.

Oğan, seçim çalışmalarından bahsederek, "Bizim ortaya çıkma sebebimiz; A kazansın, B kazansın, onun oyunu böleyim, bunun oyunu bölelim değil. Biz Türk milliyetçilerinin Türkiye'yi yönetmesi gerektiği kanaatindeyiz." dedi.

Sinan Oğan, Türk milliyetçileri ve Atatürkçüleri bu seçimlerde adaysız bırakmamak için aday olduklarını sözlerine ekledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.