CHP Genel Başkanı Özel, Minguzzi ailesine taziye ziyaretinde bulundu - Haber 1Haber 1

CHP Genel Başkanı Özel, Minguzzi ailesine taziye ziyaretinde bulundu

CHP Genel Başkanı Özel, Minguzzi ailesine taziye ziyaretinde bulundu

09 Nisan 2025 - 18:22

ABONE OL

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kadıköy'deki bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden 14 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi'nin ailesine İstanbul'da taziye ziyaretinde bulundu.

Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yarın Anadolu 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek duruşma öncesi, "hem hukuki süreci yakından izlediklerini hem de dayanışma içinde olduklarını" aileye ifade ettiklerini belirtti.

Faillerinin emsal olacak şekilde cezalandırılması için davanın hem fikri hem de hukuki takipçisi olacaklarını vurgulayan Özel, "Türkiye'nin geleceği ve umudu olan gençlerimizi hayattan koparanların hak ettikleri cezaları almalarını sağlayacak yasal düzenlemelere de TBMM'de gerekli katkıları sunacağız. Bir kez daha sevgili Minguzzi ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum." ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.